A- A A+
 • 50è aniversari de l’Institut Jaume Callís de Vic

  logo 50anys JCallis

  El primer institut públic d’Osona, creat el 1968, arriba als 50 anys d’història; hi han passat alumnes d’arreu de la comarca.

   Amb motiu de la celebració del 50è aniversari de l’Institut Jaume Callís, la direcció del centre convida a fer difusió dels actes commemoratius que tindran lloc al llarg d’aquest any i convida a la participació d’alumnes, exalumnes i personal. Un institut per on han passat molts alumnes de la comarca d'Osona.

  En el següent enllaç es pot veure la notícia de la roda de premsa de presentació dels actes, on hi havia també representants de l’Ajuntament de Vic i del Consell Comarcal d’Osona que donen suport a la iniciativa:

  http://el9nou.cat/osona-ripolles/actualitat/linstitut-jaume-callis-de-vic-celebra-50-anys/

  El passat 4 de maig es va fer l’acte inaugural al Teatre L’Atlàntida de Vic amb un concert a càrrec de la banda de l’EMVIC, en la que hi van participar uns 70 músics entre alumnes i professors.

  L’exalumne i periodista Albert Om, va fer una crida a la participació, principalment als exalumnes en totes les activitats: http://agora.xtec.cat/iesjaumecallis/portada/lalbert-om-ens-convida-al-50e-aniversari/

  Entre d’altres, les activitats seran una caminada amb xocolatada el proper 13 de maig, un campionat de Voleibol també a finals de maig, i el 15 de juny, la Festa dels actuals alumnes i graduació de 4t d’ESO pel què fa a aquest curs. El curs que ve hi haurà més protagonisme dels exalumnes amb una mena d’Instival (teatre a càrrec d’un grup d’exalumnes) el 21 de setembre, o el 6 d’octubre amb el plat fort, una Festa d’exalumnes amb concert amb grups formats per exalumnes com Duble Buble, Joana Serrat, Obeses, La Iaia, etc.

  Per trobar tota la informació es pot accedir a la web de l’Institut Jaume Callís a l’apartat dels 50 anys: http://agora.xtec.cat/iesjaumecallis/categoria/50e-aniversari-de-linstitut-jaume-callis/

  I per rebre tota la informació, els exalumnes han creat una web on la gent es pot apuntar, i també hi ha informació de les activitats, un correu on enviar fotos i vídeos antics, etc.

  http://50anysjaumecallis.cat/

  Finalment, a principis del 2019 es farà la cloenda del 50è aniversari amb un acte oficial. 

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat