A- A A+
 • Les Jornades CAPSULA d’orientació acadèmica i professional pels més joves, tindran lloc a Vic, els dies 18, 19 i 20 d’abril.

  jornades capsula

  El Consell Comarcal d’Osona, conjuntament amb les regidories de Joventut dels ajuntaments de la comarca organitza, un any més, les Jornades CÀPSULA d’orientació acadèmica i professional, que tindran lloc a Vic, els dies 18,19 i 20 d’abril de 2018.

  L’objectiu principal de les jornades és donar a conèixer als joves, a les seves famílies i professionals de l’educació, les diferents opcions de formació existents a la comarca d’Osona, per tal que aquests puguin dibuixar el circuit formatiu i professional més adequat per a cada alumne, un cop finalitzats els estudis obligatoris.  

  Dins de les jornades hi ha les sessions de matí els dies 18, 19, 20, i la sessió de tarda del dia 18 d’abril.

  Durant el matí es portaran a terme xerrades informatives sobre els estudis post-obligatoris. Dins l’espai del Recinte Firal també s’hi trobaran tots els cicles formatius que faran activitats continuades durant tot el mati. Són xerrades tancades i adreçades als alumnes de 4t d’ESO de tots els centres educatius de la comarca d'Osona,

  A la sessió Càpsula de tarda tindrà lloc una xerrada adreçada tant als joves, famílies com a altres agents socioeducatius. Es tracta d’una sessió relacionada amb l'orientació acadèmica i professional que porta per nom: “No sap què fer. Com podem ajudar els nostres fills i filles” a càrrec del professional David Codina de l’entitat Fita. Aquesta xerrada és gratuïta i tindrà lloc a les 19h a la sala Coll Bardolet de l’edifici el Sucre de Vic.

  S’adjunta material de difusió.

  Cartell CÀPSULA / Cartell CÀPSULA pels pares i mares

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat