A- A A+
 • El Consell Comarcal d’Osona, guardonat per la seva implantació de l’Administració digital

  aoc webEl Consell Comarcal d’Osona ha estat distingit amb un dels Reconeixements d’Administració Electrònica per la seva tasca en la implantació i la utilització de l’Administració digital. El d’Osona ha estat el segon classificat en la categoria de Consells Comarcals, una categoria en la que també s’han premiat els consells de la Terra Alta, les Garrigues i la Garrotxa.

  L’acte de lliurament dels premis s’ha celebrat aquesta setmana al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i hi han assistit el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca, i el conseller de Comunicació i Noves Tecnologies, Carles Banús.

  Els Reconeixements d’Administració Electrònica s’atorguen en base a uns indicadors objectius que proposa l’AOC analitzant les webs dels ens locals i l’ús dels serveis de l’AOC. Amb les dades recollides es crea el “Mapa d’administració electrònica”, una iniciativa singular, tant a nivell estatal com europeu, que permet avaluar amb rigor el grau d’implantació i ús dels serveis públics digitals als ajuntaments catalans.

  Quatre ajuntaments de la comarca, també guardonats

  Els Reconeixements han distingit també quatre ajuntaments de la comarca d’Osona per la seva implantació dels serveis digitals. Concretament es tracta dels ajuntaments d’Oristà, en la categoria de municipis de 501 a 1.000 habitants; Gurb, en la categoria de 1.001 a 5.000 habitants; Torelló, en la categoria de 5.001 a 20.000 habitants; i Manlleu, en la categoria de 20.001 a 50.000 habitants.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat