A- A A+
 • Gran èxit d'assistència a la V Nit del Turisme a Osona

  Accions V Nit Tur

  El passat 23 de novembre es va celebrar la reunió anual del Consell General d’Osona Turisme i la V Nit del Turisme a Osona, amb la participació d’un centenar de representants d’entitats i empreses turístiques de la comarca.

  A la reunió anual del Consell General d’Osona Turisme hi participen els membres d’aquest organisme especial que actualment són 47 ajuntaments d’Osona i 2 associacions de privats. A la sessió es va aprovar la memòria d’actuacions del 2017 i la proposta del pla d’accions i de pressupost pel 2018.

  Pel que fa al pla d’accions de l’any vinent Osona Turisme donarà continuïtat a les activitats de funcionament de l’ens i dinamització del turisme a la comarca; accions que es basen en l’assessorament continuat en temes turístics a ajuntaments i empreses; la creació i millora de productes turístics; la realització d’accions de millora i competitivitat a través de sistemes de qualitat i formació; el desenvolupament d’accions de promoció, comunicació i comercialització i les accions de gestió i planificació del territori. El pressupost total per a l’execució d’aquest pla d’accions està al voltant dels 150.000 euros, on gran part de la despesa es destina a les accions de promoció i comunicació per tal de donar a conèixer Osona com a destinació turística.

  Algunes de les noves accions de cara al 2018 són el suport a ajuntaments en l’elaboració de fulls de ruta de promoció turística municipal; la creació de punts de connexió wifi; una campanya de sensibilització al resident i el desenvolupament de nous projectes innovadors al voltant de la gastronomia, la cultura i la natura per tal d’ampliar l’oferta de productes turístics a Osona.

  Actualment Osona Turisme està format per 47 municipis i 2 associacions de privats. Aquests membres són els ajuntaments de Balenyà, Calldetenes, Centelles, Espinelves, El Brull, Folgueroles, Gurb, Les Masies de Roda, Les Masies de Voltregà, L'Esquirol, Malla, Manlleu, Montesquiu, Muntanyola, Orís, Roda de Ter, Rupit i Pruit, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Quirze de Besora, Sant Pere de Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Santa Eulàlia de Riuprimer, Santa Maria de Besora, Seva, Sora, Taradell, Tavèrnoles, Tavertet, Tona, Torelló, Vic, Vidrà, Viladrau, Vilanova de Sau i el Consorci del Lluçanès (que representa als 11 municipis del territori que pertanyen a Osona) i dues entitats sense ànim de lucre que són l’Associació Catalana d'Agències de Viatges (ACAVE) i Osona Cuina.

  Un cop finalitzat el Consell General a la Sala Sert es va portar a terme la V Nit del Turisme a Osona amb la finalitat d’oferir un punt de trobada del sector turístic de la comarca i explicar les grans línies de treball d’Osona Turisme.

  L’acte va començar amb la benvinguda a càrrec de Joan Roca, president del Consell Comarcal d’Osona i la Intervenció de Mila Martínez, consellera delegada de Turisme que, mitjançant una presentació va explicar el treball que es realitza des d’Osona Turisme amb l’objectiu de promocionar i dinamitzar turísticament la comarca.

  Martínez va destacar els projectes en els quals s’està treballant com el d’Osona, Territori Camper a través del qual s’estan adequant 12 àrees d’autocaravanes (http://www.osonaturisme.cat/seccio/arees_autocaravanes); Fet a Osona amb la dinamització de les visites a les empreses agroalimentàries (http://fetaosona.cat/); el projecte Osoning com a clúster de l’esport (http://www.osoning.com/) o el de la ruta del Camí Oliba – GR 151 (http://www.camioliba.cat/).

  Finalment va intervenir Josep M. Freixanet, president d’Osona Turisme, per donar pas a un monòleg de l’humorista Peyu i un pica pica ofert per Osona Cuina amb l’acompanyament del trio Caravan Blue.

   

   

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat