A- A A+
 • Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones - 25 de novembre de 2017

  cartell-actes-violencia-donesEn motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, que tindrà lloc el proper 25 de novembre, molts municipis de la comarca d’Osona es sumen en la programació d’actes de rebuig a la violència vers les dones, una qüestió a eradicar completament de la societat.

  Les dades recollides fins a aquesta data encara fan més evident la necessitat de sumar esforços en la denúncia d’aquesta xacra social, així com de continuar apostant en els recursos i el compromís per a la prevenció i la sensibilització per la no violència. Segons feminicidio.net, hi ha hagut 13 feminicidis fins a la data en aquest 2017 a Catalunya.

  Feminicidis íntims oficialsFemenicidis no oficialsFemenicidis infantilsFemenicidis familiarsFemenicidis/assassinats sense prou dades
  6 1 1 2 3

  Font: Feminicidio.net

  cartell-actes-violencia-dones

  La majoria dels actes que organitzen els municipis osonencs estan adreçats a tota la ciutadania, amb accions de diferents formats organitzats des de institucions del territori però amb un pes important de les entitats i associacions de la comarca.

  Les activitats recollides en els programes són de diferents formats: teatre, xerrades, tallers, exposicions, club de lectura, entre altres. Activitats que conviden a reflexionar i a conèixer el sentit ampli i l’arrel del concepte de violència masclista.

  Aquí us deixem les activitats recollides a alguns dels municipis de la comarca:

  MUNICIPIS

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat