A- A A+
 • Joves per l'ocupació arriba a la 5a edició incrementant la incorporació de joves al mercat de treball

  20171006 foto sala

  El programa Joves per l’Ocupació del Consell Comarcal d’Osona atén nois i noies d’entre 16 1 25 anys amb baix nivell d’estudis, per tal de formar-los en un ofici, oferint pràctiques a les empreses de la comarca i un incentiu econòmic a les que els vulguin contractar.

  Aquesta fórmula ha fet que des del mes de març d’enguany, 30 dels 60 joves apuntats al programa hagin aconseguit un lloc de treball i 16 han retornat als estudis.

  Per tant, del total de joves que es van apuntar al programa, 46 estan en actiu la qual cosa representa un 77% del total.

  Cal destacar la gran col·laboració del teixit empresarial d’Osona, amb més d’un centenar d’empreses que han treballat, des de la primera edició del programa, de la mà del Consell Comarcal per tal de donar una oportunitat als joves.

  Enguany han estat 26 organitzacions d’àmbits tant diversos com l’hostaleria, l’electricitat i llauneria, la metal·lúrgia i el magatzem, les que han fet convenis de pràctiques i, en alguns casos han contractat posteriorment als joves.

  Informe de resultats - Joves per l'ocupació 2017

   

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat