A- A A+
 • El Camí Oliba estrena nova web

  20170726 Cami Oliba

  L’Associació Rutes del Romànic, que fa més de 10 anys que vetlla pel manteniment i la promoció d’aquesta ruta, ha estat la responsable de la millora de la web

  A partir d’avui els amants de la natura i el romànic tenen a la seva disposició una nova web, completament actualitzada i amb la informació indispensable per a fer aquesta ruta (GR151) per compte propi. Es tracta de la web www.camioliba.cat, que té com a objectiu la promoció d’aquesta proposta de senderisme que s’inicia a Montserrat i finalitza a les Basses del Puigsec, als Pirineus.

  Amb la nova web l’usuari podrà consultar la informació específica per trams, descarregar-se els tracks o la guia de ruta o fins i tot descobrir els recursos romànics que es troben al llarg d’aquesta.

  Una de les millores destacables de la nova web ha estat la seva adaptació a les noves tecnologies, permetent que qualsevol usuari es pugui connectar des del mòbil o la tablet i pugui cercar la informació d’una manera àgil. També s’han incorporat com a novetat els apartats de serveis (que inclouen activitats properes al sender), la previsió meteorològica en els propers tres dies o algunes propostes de viatges a través de l’oferta de paquets turístics que inclouen una estada al territori amb els serveis necessaris.

  Aquesta acció estava contemplada, dins el pla d’accions de l’Associació Rutes del Romànic que està integrada pels consells comarcals del Bages, Moianès, Osona i el Ripollès i els ajuntaments de Manresa, Vic, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses.

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat