A- A A+
 • El Consell Comarcal d’Osona presenta el nou catàleg sobre recursos i tallers per a joves

  20170726 Portada Eines Joves

  El Consell Comarcal d’Osona, conjuntament amb l’Oficina Jove d’Osona i l’Oficina VicDones-SIAD Osona, ha publicat el catàleg “Eines Joves d’orientació i sensibilització. Recursos formatius per a joves, professionals i les AMPA. Curs 2017-2018”.

  Els tallers, que són gratuïts i van destinats als alumnes dels centres de secundària de la comarca d’Osona, estan dissenyats per treballar aspectes importants de l’etapa de transició i creixement dels i de les joves –inclouen temàtiques per prevenir conductes de risc, la construcció de la identitat de gènere o la sexualitat i també proporcionen eines que permeten donar resposta als dubtes de feina, aspectes legals o Garantia Juvenil–.

  A més, el servei té la voluntat d’oferir activitats i accions d’acord amb la realitat i necessitats dels municipis. Per aquest motiu, també s’oferiran programes a mida, personalitzats i contextualitzats a grups de batxillerat, formació professional i/o grups de joves amb medi obert.

  Com a novetat, aquest any hi ha una nova línia de treball: la formació a professorat, professionals del món de la joventut i les AMPA. L’objectiu d’aquesta incorporació és la de compartir eines i habilitats comunicatives útils per enfocar temes com el consum de substàncies o el gènere amb el jovent.

   

  “Eines Joves d’orientació i sensibilització. Recursos formatius per a joves, professionals i les AMPA”

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat