A- A A+
 • Escola d'Estiu de Governs Locals

  20170713 Cartell Escola Estiu

  Demà divendres a partir de les 9.45 de matí, la seu del Consell Comarcal d’Osona serà l’escenari de la 3a edició de l’Escola d’Estiu de Governs Locals impulsada per l’Associació Catalana de Municipis i Comarques.

  “Nous temps, nous reptes: Compromís cívic i lideratge social dels governs locals”, és el títol de la nova edició que vol oferir una formació especialitzada i d’actualitat adreçada als electes dels governs locals de Catalunya que els permeti afrontar amb èxit els reptes que planteja la Catalunya del futur.

  L’acte d’inauguració comptarà amb la presència del secretari general de l’ACM, Marc Pifarré, el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca i l’alcaldessa de Vic, Anna Erra. Tots tres, un cop finalitzi la inauguració faran una atenció als mitjans que ho sol·licitin.

  L’Escola d’Estiu pren com a referent l’obra formativa que va desenvolupar la Mancomunitat de Catalunya (1914-1925) i que va contribuir decisivament, mitjançant l’excel·lència formativa i instructiva, a la modernització i europeïtzació del país.

  L’Escola s’estructura en dues sessions plenàries (divendres matí i dissabte matí) i una sessió d’abast sectorial (divendres tarda) en què s’ofereixen dos seminaris optatius perquè els assistents puguin escollir el que millor s’adapti a les seves inquietuds i necessitats.

  Programa

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat