A- A A+
 • 134 nens i nenes participen a la II trobada de Futbol amb Valors a Sant Vicenç de Torelló

  20170630 EVAL b

  El passat divendres, 30 de juny, es va celebrar la II trobada de Futbol amb Valors als voltants del Pavelló municipal de Sant Vicenç de Torelló. Aquest projecte, que promou l’educació de valors a través de l’esport, s’organitza des del Consell Comarcal d’Osona i l’entitat osonenca Esports amb Valors (EVAL).

  A la jornada hi van participar 134 nens i nenes que, durant el curs escolar, havien format part de l’activitat EVAL.

  Amb la benvinguda de l’alcalde de Sant Vicenç de Torelló, Eric Sibina, varen començar les activitats: hi havia quatre camps de futbol on es realitzaven els partits de futbol, una zona habilitada per realitzar el primer i tercer temps –seguint la metodologia de l’EVAL– i una zona habilitada amb jocs gegants, escalada, percussió i jocs d’aigua per quan no es jugaven els partits. La trobada va seguir el cronograma establert, tot i que la pluja va fer acte de presència i va fer avançar i desplaçar l’activitat final –un cercle de percussió– a dins del pavelló. Tot seguit, els regidors van obsequiar als participants amb un tapaboques i el vicepresident 1r del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez, va fer el tancament de la jornada.

  La trobada va comptar amb l’assistència d’alcaldes, regidors i famílies dels participants dels municipis de Sant Vicenç de Torelló, Sant Pere de Torelló, Sant Julià de Vilatorta, Hostalets de Balenyà, Sant Bartomeu del Grau, Prats de Lluçanès i Santa Eugènia de Berga.

  El projecte Esports amb Valors s’emmarca en un programa transversal entre els serveis de Joventut, Esports i Serveis Socials. Durant el curs escolar, els municipis participants al projecte es troben una tarda a la setmana per jugar un partit de futbol seguint la metodologia proposada pels mediadors formats en la metodologia EVAL. A més, els mediadors tenen el suport d’educadors, treballadors socials i tècnics de joventut que treballen paral·lelament amb els nens i les seves famílies.

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat