A- A A+
 • Nou servei de l'Oficina del Consumidor del Consell Comarcal d'Osona

  faju20170329-152b original

  L’Oficina del Consumidor del Consell Comarcal d’Osona ofereix, a partir d’avui, 3 de juliol, un servei d’assessorament jurídic específic per a clàusules terra i altres clàusules abusives relacionades amb préstecs personals i crèdits hipotecaris.

  Un advocat/da del Col·legi d’Advocats de Vic atendrà les consultes relacionades amb aquesta temàtica els dilluns i els dijous des de les 9.30h fins les 13.30h.

  L’assessorament s’activa en el marc del conveni de col·laboració que ha signat el Servei de Suport de Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona amb diferents Col·legis d’Advocats de la província de Barcelona.

  En cas que la persona consumidora decideixi optar per la via judicial, i sempre que compleixi els requisits, també rebrà assessorament en relació a la justícia gratuïta.

  L’activació del conveni a l’oficina del consumidor del Consell Comarcal es fa coincidint amb la finalització del període de 2 mesos que tenien les entitats bancàries per donar resposta a moltes de les reclamacions presentades en relació al Reial decret llei 1/2017, de 20 de gener, de mesures urgents de protecció de consumidors en matèria de clàusules terra (BOE 2017.01.21)

  Les persones consumidores poden acudir al servei per consultes relacionades amb les clàusules terra, però també per reclamacions per la devolució de quantitats per despeses de formalització i impostos (concessió, atorgament i inscripció registral de l’escriptura) i altres clàusules com l’IRPH.

  Les persones interessades en realitzar consultes d’aquest tipus han de demanar cita prèvia contactant amb l’oficina del consumidor al telèfon 938 834 130 o bé per correu electrònic a ocic@ccosona.cat

   

   

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat