A- A A+
 • Commemoració del Dia Internacional dels Museus a Osona

  IMG-20170511-WA0002 b

  El proper 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus i Osona ho commemora organitzant diferents activitats.

  El lema d’enguany proposat per l’ICOM (International Council of Museums) és “Museus i històries punyents: Dir allò que no es pot explicar als museus”, amb el qual es pretén presentar els museus com a agents pacificadors de les relacions entre els diferents pobles del món. Per aquest motiu, els museus d’Osona han redactat un manifest on hi ha reflectida la seva posició respecte el seu paper en situacions de crisi humanitària com la que estem vivint actualment.

  Les activitats programades comencen a principis de la setmana que ve i són obertes per a tothom: jornada de portes obertes, conferències, entrega de premis, tallers, la nit dels Museus, concerts i, com cada any, hi ha destacada una “joia del museu”.

  En aquesta edició hi participen els següents museus: Casa Museu Verdaguer, Museu Episcopal de Vic, Museu de l’Art de la Pell, Museu del Ter, Museu Arqueològic de l’Esquerda, Centre d’Interpretació Arqueològica del Camp de les Lloses, Museu de la Torneria, Museu del Coure, Xarxa de Patrimoni Rural Ecomuseu del Blat, Espai Montseny i Sant Pere de Casserres –durant la jornada del 18 de maig, aquest monestir tindrà les portes obertes i amb entrada gratuïta per a tothom–. Així mateix, l’Associació Amics dels Museus d’Osona escull la seva joia per així propagar el coneixement del ric patrimoni cultural, etnològic, literari, arqueològic, entre d’altres, que tenim a la nostra comarca d’Osona.

   

  Programació

  Manifest

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat