A- A A+
 • Consell Comarcal d’Osona, Ajuntament de Manlleu i Creacció organitzen una jornada de networking

  Placa solar b

  L’Agència de l’Energia d’Osona del Consell Comarcal d’Osona, l’Ajuntament de Manlleu i Creacció organitzen, el proper 17 de maig, la jornada de networking “Energia i Empresa - Solucions locals per a l’estalvi i l’eficiència energètica” al nou Lab. Espai de coworking de Manlleu.

  L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer experiències d’èxit i solucions per aconseguir l’estalvi i la millora de l’eficiència energètica de les empreses.

  La sessió de networking, que començarà a dos quarts de 10, s’ha organitzat en dues parts: en la primera part, dotze empreses de la comarca d’Osona exposaran breument casos d’èxit i solucions per a aconseguir la reducció dels costos energètics, la millora de la gestió i l’eficiència energètica i l’ús i autoproducció d’energies renovables; i en la segona part, els assistents tindran l’oportunitat de fer trobades amb la resta d’empreses participants amb la finalitat de compartir experiències i trobar possibles aliats i col•laboradors per a treballar en nous projectes en energia sostenible.

   

  Programa de la jornada

  Els interessats a participar-hi, cal confirmar l’assistència a través del formulari d’inscripcions

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat