A- A A+
 • L’Agència Local de l’Energia, convidada en el programa “Anem per feina” del Canal Taronja

  IMG-20170406-WA0015 b

  L’Agència Local de l’Energia del Consell Comarcal d’Osona va participar, el 10 d'abril, en el programa “Anem per feina” del Canal Taronja, un programa quinzenal on s’explica i es debat temes del dia a dia en el sector energètic. En aquesta ocasió, el programa es va dedicar als Premis d’Excel·lència de la Generalitat de Catalunya, premi que l’Agència de l’Energia va guanyar pel projecte d’E-Gestió.

  Per aquesta raó, un dels convidats al programa va ser Gil Salvans, tècnic de l’Agència Local de l’Energia del Consell Comarcal d’Osona. Juntament amb el representant del Consell, en el programa també hi van participar Joan Josep Escobar, cap de gestió energètica ICAEN; Xavier Farriols, president del Clúster d'Eficiència Energètica de Catalunya; Santi Martínez, director d'Estabanell Energia; Franc Comino, de Wattia Olot; Josep Camprubí, director de GCEE; i José Enrique Vázquez, gerent de BioQuat i presentador del programa.

  A més d’explicar els projectes premiats, durant el programa es va debatre sobre el futur del sector energètic i la transició energètica a Catalunya.

  Veure programa complet

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat