A- A A+
 • La Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal d’Osona organitzen la jornada “Una festa perquè la gaudeixi tothom”

  Circ b

  Demà, 15 de març, a les 16h a l’edifici El Sucre de Vic, el Consell Comarcal d’Osona i els serveis territorials dels departaments d’Interior, de Salut i de Cultura de la Generalitat a la Catalunya Central organitzen la jornada “Una festa perquè la gaudeixi tothom”.

  Aquesta jornada es planteja, amb caràcter transversal, per tractar aspectes relatius al consum d’alcohol en les festes populars, el civisme i una taula rodona de bones pràctiques. L’interès dels àmbits a tractar la problemàtica existent sobre aquests temes, comuna a tot arreu del territori, ha estat la raó que ha impulsat a organitzar aquesta jornada. Per aquest motiu, serà un bon espai de debat i de reflexió on poder donar resposta a les inquietuds de les administracions locals.

  La benvinguda de la jornada anirà a càrrec de Jordi Jané, Conseller d’Interior; Laura Vilagrà, Delegada territorial del Govern a la Catalunya Central; i Joan Roca, President del Consell Comarcal d’Osona. Pel què fa a la taula rodona, serà moderada per Dolors Coll, cap de Servei de Promoció de Salut a la Catalunya Central.

   

  Programa “Una festa perquè la gaudeixi tothom”

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat