A- A A+
 • El Consell Comarcal d’Osona contracta 32 persones en el marc del Programa Treball i Formació

  20170208 formació Treball i Form

  En data 23 de desembre es va iniciar el Programa de Treball i Formació a través del qual s’han contractat trenta-dues persones que estaven en situació d’atur.

  Aquestes contractacions s'han fet en el marc del Programa Treball i Formació, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. Aquest programa vol fomentar l'ocupabilitat de les persones majors de 45 anys en situació d'atur, que han esgotat totes les prestacions i subsidis, i a persones beneficiàries de la renda mínima d'inserció, i es realitza amb la col•laboració de 38 municipis de la comarca.

  La finalitat del programa és facilitar a les persones participants la realització d'una activitat remunerada malgrat que els béns o serveis fruit de la seva tasca no siguin, si més no inicialment, del tot competitius com a conseqüència de la situació d'inactivitat laboral viscuda i/o per la manca de qualificació adequada. D'altra banda, podran gaudir, dins la jornada laboral, d’accions formatives durant el període que estiguin contractats. Aquestes accions tenen el propòsit de fomentar la formació permanent al llarg de la vida com a mitjà per millorar els coneixements, les competències i les aptituds amb una perspectiva personal, cívica, social i/o relacionada amb l'ocupació, alhora que garantir el dret a la formació de les persones treballadores

  Per tal d'executar els projectes de plans d'ocupació s'han formalitzat vint-i-set contractes d'obra i servei d'una durada de 6 mesos i cinc més de 12 mesos a jornada completa. Durant aquest període, es duran a terme projectes comarcals relacionats amb manteniment de camins i zones verdes de la comarca, neteja viària, serveis a les persones, aigua potable, mediació i gestió administrativa.

  El Programa Treball i Formació està finançat per la Generalitat (SOC), Ministerio de Empleo y Seguridad Social i Fons Social Europeu que es fan càrrec dels costos salarials dels participants i del cost de la formació que realitzen.

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat