A- A A+
 • La Taula Territorial de Joventut d'Osona es reuneix al Consell Comarcal

  20170125 JOV directoragral b

  La directora general de Joventut, Marta Vilalta, va presidir la setmana passada una nova reunió de la Taula Territorial Comarcal de Joventut.

   

  Vilalta va presidir la reunió acompanyada de Montserrat Juvanteny, consellera delegada de Joventut, Cultura i Dona.

  Amb una assistència d’una quarantena de tècnics i regidors de la comarca, la directora va parlar de tres aspectes importants en referència al suport de la Generalitat i el Consell Comarcal als 50 municipis d’Osona.

  En primer lloc va parlar del desplegament de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil amb el compromís de consolidar i potenciar al nostre territori l'Oficina Jove d'Osona que forma part d’aquesta xarxa com un model d’equipament i de servei per afavorir l’emancipació juvenil, la igualtat d’oportunitats i la proximitat en els serveis.

  En segon lloc, Vilalta va comunicar que el suport econòmic d'enguany de la Generalitat de Catalunya es farà mitjançant el contracte-programa (CP) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que ara també inclourà a aquells municipis de menys de 20.000 habitants.

  I, ja en darrer terme, es va treballar sobre les problemàtiques que tenen els/les joves de la comarca com l’atur, la precarietat laboral, la dificultat per emancipar-se, l’augment de la violència masclista, el consum de drogues, l’abandonament prematur dels estudis, les pràctiques de risc que afecten la qualitat de vida, etc. La sessió va acabar amb  un qüestionari on els professionals i els càrrecs electes van plasmar la seva priorització per aprofundir en els temes més urgents i així dibuixar el proper Pla d’actuació al territori 2017-2020.

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat