CATALÀ · CASTELLANO

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

XEISOR. Xarxa d'Entitats d'Inserció Sociolaboral de les comarques d'Osona i del Ripollès

 

XEISOR és una xarxa d'entitats d'inserció sociolaboral de la comarca d'Osona que fomenta una societat més justa i solidària mitjançant la cooperació i el treball conjunt. L'objectiu últim de XEISOR és millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o en risc d'exclusió social d'Osona, i oferir-los possibilitats d'inserció en tots els àmbits.

La col·laboració estreta d'unes entitats amb les altres permet enfortir les singularitats de cadascun dels membres de la xarxa. Al mateix temps, la unió d'esforços i recursos faciliten el contacte, l'accés i el treball amb les empreses i institucions, tant públiques com privades, els altres actors fonamentals per garantir l'èxit d'un procés d'inserció.

 
DESCARREGUEU EL CATÀLEG DE XEISOR
   
   
 
Projecte Osona Inclusiva
 
El projecte OSONA INCLUSIVA cerca promoure a Osona una actitud decidida per part de les empreses, les administracions i les organitzacions sindicals i empresarials, que permeti la màxima incorporació de les persones amb discapacitat o en risc d'exclusió social al món laboral, en el si d'empreses inclusives.
 
CLIQUEU AQUÍ PER SABER COM FER-VOS EMPRESA INCLUSIVA
 
Actualitat XEISOR
Si vols conèixer tota l'actualitat de XEISOR visita l'apartat de "notícies".
 
·
()

 

XEISOR Xarxa d'Entitats d'Inserció Sociolaboral d'Osona i del Ripollès
C. Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta. Edifici El Sucre · 08500 Vic · Tel. 93 883 41 31