• A- A A+

  Reportatge de la comarca d’Osona a lavanguardia.es

  noticia-ccosona-planadevic

  Avui 26 de setembre es pot trobar un vídeo d’Osona, amb la ruta dels Camins del Bisbe i Abat Oliba com a fil conductor, a la home del web de la Vanguardia.

  La delegació de turisme de la Diputació de Barcelona va arribar a un acord amb la Vanguardia digital per tal d’elaborar reportatges dels diferents territoris de la província. Els reporters d’aquest mitjà van estar dos dies a Osona durant el mes de juny i van gravar diferents recursos i entrevistes per tal d’elaborar aquest reportatge.

  Aquest reportatge formarà part del programa MeLargo de la pàgina web de Lavanguardia.es. El dilluns dia 26 el reportatge d’Osona estarà ubicat a la home de lavanguardia.es (amb una mitjana de 8.000 reproduccions diàries), el segon dia s'ubicarà al player de vídeos com a novetat i a partir del tercer dia ja es trobarà a l'apartat d'ocio/viajes dins el programa MeLargo. De manera permanent, disposen d’un llistat de tots els reportatges creats a:

  http://www.lavanguardia.es/ciudadanos/noticias/20081118/53581532636/melargo-el-mejor-plan-para-cada-destino.html

  En el reportatge, basat en el sender dels Camins del Bisbe i Abat Oliba, hi ha diferents elements que es troben al llarg de la ruta com la ciutat de Vic i el Museu Episcopal, exemples de l’art romànic com el monestir de Sant Pere de Casserres, l’església de Tavèrnoles, de Sant Vicenç de Torelló o el jaciment ibèric i medieval de l’Esquerda, així com altres elements singulars que caracteritzen la comarca com són els productes del porc, la gastronomia i la pagesia.

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat