• A- A A+

  Conclou el procés d'elaboració del nou Pla Comarcal de Joventut d’Osona 2024 – 2029

  Els regidors/es de joventut han validat la proposta de pla comarcal que s'ha treballat amb els professionals de joventut de la comarca.

  IMG-20240621-WA0004.jpg

  El passat dijous 20 de juny es van dur a terme les dues últimes sessions per l’elaboració del nou Pla Comarcal de Joventut previst per la vigència 2024 – 2029. En aquesta ocasió la trobada es va adreçar a regidores i regidors de Joventut de la comarca. L’objectiu principal de la reunió era validar el treball realitzat durant els darrers mesos per part dels serveis locals de Joventut, amb agents de diversos àmbits i amb el servei comarcal de Joventut.

  Al llarg del dia 20 de juny es van fer dues sessions, una al matí i una al vespre, on hi van participar diversos regidors i regidores de la comarca. A més, les sessions varen comptar amb la participació especial de Laia Girós, directora General de l’Agència Catalana de la Joventut, l’Aina Surià, coordinadora territorial de Joventut de Barcelona i en Xavi Ramos, tècnic de Suport Integral al Territori de l’Agència Catalana de la Joventut. Per part del consell hi va participar l’Elisabet Contreras, Consellera delegada de Joventut, Dones i Igualtat.

  Les sessions van començar amb una primera introducció, a càrrec de la Coordinació Territorial de Barcelona, sobre l’emmarcament del Pla Nacional de Joventut, del Pla Comarcal i dels Plans Locals. També es va tractar el rol de les regidories de Joventut.

  Tot seguit, el Servei Comarcal de Joventut va explicar la metodologia que segueix per coordinar-se i treballar conjuntament amb els Serveis Locals de Joventut. Finalment, es va procedir a validar el nou Pla Comarcal de Joventut, tractant temes com els seus enfocaments i principis, els eixos prioritzats i repassant algunes de les accions principals de cada eix.

  Entre sessió i sessió, durant la tarda, la directora General de Joventut va realitzar diferents visites a punts joves de la comarca, acompanyada de representació tècnica i política de cada municipi acollidor. Els espais visitats van ser El Cucut de Santa Eulàlia de Riuprimer, el Taradell Jove i l’Espai de Roda de Ter.

  La valoració que se’n va extreure, d’ambdues sessions, és positiva i es considera que va ser una jornada profitosa i engrescadora per seguir treballant per la joventut de la comarca.

   

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat