• A- A A+

  Osona Turisme llança el nou cercador d'activitats educatives per a escoles i famílies

  WhatsApp Image 2024 02 02 at 18.09.07

  Osona Turisme, l'organisme oficial de promoció turística de la comarca d'Osona juntament  amb l’àrea d’Educació dels Consell Comarcal d’Osona, presenten el nou cercador d'activitats educatives per a escoles i famílies.  

  Aquesta eina en línia té com a objectiu facilitar la cerca i reserva d'activitats educatives per a tots aquells que vulguin conèixer una mica més la comarca. 

  El cercador d'activitats educatives d'Osona Turisme és una plataforma fàcil d'utilitzar i accessible a través del nostre lloc web. Amb aquesta eina, les escoles i les famílies podran explorar una àmplia gamma d'activitats educatives disponibles a Osona, des de visites a museus i centres culturals fins a rutes de senderisme i tallers interactius. 

  El cercador ofereix diverses opcions de filtratge per adaptar-se a les necessitats i preferències de cada grup. És possible cercar activitats per edat, àrea temàtica, ubicació i moltes altres categories. A més, cada activitat inclou una descripció detallada, fotografies i informació pràctica per ajudar a prendre una decisió informada. 

  Amb aquesta nova eina, Osona Turisme vol promoure l'aprenentatge actiu i l'exploració de la nostra comarca de manera divertida i educativa. Creiem que l'educació no només ha de ser a les aules, sinó també a través de l'experiència directa i la immersió en el nostre entorn natural i cultural. 

  Les empreses i entitats interessades a incorporar les seves propostes al cercador ho poden fer de forma constant a través del Portal d'Activitats Educatives de Catalunya, amb el qual hem creat l'aliança per a oferir aquest nou cercador. Les indicacions per a publicar i actualitzar les publicacions es poden consultar aquí. 

  Per a més informació sobre el cercador d'activitats educatives d'Osona Turisme i per reservar les vostres activitats, visiteu el nostre lloc web.  

  Banner Activitats 855x180px

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat