• A- A A+

  L'Oficina Jove d'Osona participa a la jornada APROP, organitzada per Joventut de la Diputació de Barcelona

  Retall fotos mida web CCO 2

  El passat dijous, 9 de novembre, es va celebrar a la Diputació de Barcelona la jornada APROP; 41a jornada de Polítiques Locals de Joventut. Enguany, el tema principal  va ser l'acompanyament vivencial en persones joves.

  L'esdeveniment va comptar amb més d'un centenar d'assistents, incloent-hi tècnics/ques municipals, càrrecs electes i altres representants d'organismes i entitats vinculades a àrees de joventut, salut o cultura del territori.

  Al llarg de la jornada, es van exposar diferents projectes d'acompanyament vivencial de municipis de la província, emmarcats dins la nova exposició itinerant que s'impulsarà des de Joventut de Diputació de Barcelona.

  INTABOO (el recurs preventiu per atendre, de forma individual i grupal, els riscos associats al consum de drogues i l'abús en l'ús de les pantalles, així com dubtes associats a identitat de gènere i igualtat ) forma part de l'exposició a través d'un pòster explicatiu. Alguns tècnics/es del projecte de l'Oficina Jove d'Osona, l'Oficina tècnica d'igualtat de gènere i LGTBI d'Osona i el Consorci de Serveis Socials van assistir a la jornada per a presentar el pòster i respondre les preguntes dels assistents de la jornada.

  La jornada va comptar amb la ponència de l'Iñigo M. de Mandojana, psicopedagog i educador social dedicat des de fa anys a treballar amb adolescents i joves on va realçar la importància d'educar des del bon tracte i amb un acompanyament real.

  Per acabar la jornada, MOON Consultoria va dinamitzar l'espai dels tallers participatius, en els quals es va treballar dinàmiques com la interseccionalitat, la participació, la comunitat i els espais quotidians.

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat