• A- A A+

  Nou servei per afavorir la inserció laboral de dones en atur

  dones RiU recurs

  El programa Dones RiU oferirà formació especialitzada per afavorir la inserció sociolaboral a dones que viuen en l’àmbit rural i urbà, i un incentiu econòmic de 300 euros a qui finalitzi l’itinerari formatiu.

  Osona Acció Social arrenca el programa de Suport a les Dones en els àmbits rural i urbà (Dones RiU) amb l’objectiu de donar oportunitats laborals i de formació a dones que viuen als municipis consorciats. La presidenta de l’ens, Victòria Terricabras Tarin, exposa que la iniciativa ha d’ajudar a incrementar la participació de les dones en l’activitat econòmica del territori gràcies a una formació especialitzada i diversos assessoraments.

  Dones RiU s’adreça a dones majors de 16 anys, que estiguin donades d’alta com a demandants d’ocupació, i amb interès per inserir-se al món laboral. Per això, s’oferirà un acompanyament individual i grupal de manera descentralitzada en diferents municipis d’Osona: Centelles, Roda de Ter, Torelló i Vic. En el programa, finançat pels Next Generation, hi podran participar fins a 60 dones, un 35% de les quals han d’estar empadronades en municipis menors de 5.000 habitants.

  Totes les participants que completin l’itinerari formatiu rebran un incentiu econòmic de 300 euros. A més, les que aconsegueixin inserir-se en el món laboral comptaran amb acompanyament durant les primeres setmanes per garantir una relació contractual exitosa.

  Les persones interessades a formar-ne part poden inscriure’s mitjançant aquest formulari:

  Dones en l’àmbit rural i urbà

  El Programa Dones RiU ofereix suport a les dones en els àmbits rural i urbà mitjançant unes actuacions subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), i que es financen amb fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència provinent dels Next Generation de la Unió Europea.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat