• A- A A+

  Neix una revista amb experiències al medi natural creada per joves i per a joves

  parc solar web

  Les àrees de Turisme i Joventut del Consell Comarcal d’Osona recolzen la iniciativa d’alumnes de dos instituts osonencs que han creat una publicació que ofereix propostes d’oci als espais naturals. La presentació ha tingut lloc aquest mes de maig als jardins del Castell de Montesquiu.

  Els alumnes de l’Institut Antoni Pous de Manlleu i de l’Escola d’Art de Vic han treballat conjuntament per crear la revista JUGUIN. Es tracta d’una publicació, adreçada a joves, que recull propostes d’oci i experiències per realitzar al medi natural d’Osona.
   
  Els autors de la revista, alumnes de grau mitjà de Guia en el Medi Natural i el Temps de Lleure de l’INS Antoni Pous de Manlleu i l’alumnat d’Assistència al producte gràfic imprès de l’Escola d’Art de Vic, l’han presentat aquest divendres 19 de maig castell de Montesquiu.
   
  Què trobareu a la revista Juguin?
  És una proposta molt visual i pràctica amb diferents rutes per fer amb BTT, caiac o propostes d’escalada a la comarca. La revista també incorpora consells, llegendes i curiositats que posen en valor el patrimoni immaterial de la comarca.
   
  La revista es pot trobar a punts joves, oficines de turisme, instituts i biblioteques, tant en format paper com també en format digital, amb la voluntat principal arribar al públic jove.
   
  El projecte ha comptat amb la col·laboració de les àrees de Joventut i Turisme del Consell Comarcal d’Osona. A més de col·laborar en el contingut, s’ha donat suport en la impressió i repartiment de la revista -que es podrà trobar a punts joves, oficines de turisme, instituts i biblioteques d’Osona-. També s’ha comptat amb la participació de l’alumnat de 2n de Batxillerat de l’INS Antoni Pous, que s’ha encarregat de les correccions; la Llibreria Muntanya de Llibres, que ha presentat formats de revistes i guies de rutes; i l’explicació d’històries i llegendes ha anat a càrrec de Xavier Roviró.

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat