• A- A A+

  El Consell Comarcal d’Osona manté el segell Infoparticipa a la qualitat i transparència de la informació pública

  Infoparticipa 2021 president 1

  El president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez, ha recollit aquesta setmana el guardó que reconeix la qualitat i transparència de la informació pública del web institucional (www.ccosona.cat). El Segell Infoparticipa és un reconeixement que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) després d’avaluar 52 indicadors. La distinció, que enguany arriba a la desena edició, es consolida "com a reconeixement de referència" a les bones pràctiques de la comunicació institucional.

  El d’Osona és un dels deu consells comarcals de Catalunya que ha obtingut aquesta distinció, juntament amb els de l'Alt Penedès, el Baix Ebre, el Baix Llobregat, el Berguedà, el Gironès, el Moianès, el Tarragonès, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. En total, han rebut el segell 150 administracions catalanes: 135 ajuntaments, deu consells comarcals i tres diputacions.

  El Consell Comarcal renova aquesta distinció que ha obtingut els anys 2016 (menció), 2017, 2020, 2021 i 2022. Pel que fa als consells comarcals i les diputacions, s'atorga el Segell Infoparticipa a les institucions que assoleixen un mínim d'un 85% d'indicadors positius, independentment de la població.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat