• A- A A+

  Nova edició de Càpsula, orientació acadèmica i professional

  atencio social i sanitaria web

  Les jornades Càpsula, orientació acadèmica i professional, recuperen la presencialitat després de dos anys i tindran lloc els dies 1,2 i 3 de març al Recinte Firal El Sucre.

  Dimecres,1 de març, a les 10 h del matí, el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez i la consellera delegada de Joventut i Polítiques d’Igualtat, M. Teresa Espadaler, inauguraran les jornades i faran un recorregut pels diferents espais. 

  El recorregut estarà dinamitzat pels professionals de joventut de la comarca impulsors de les jornades.

  En aquesta 9a edició, les jornades d’orientació acadèmica i professional organitzades conjuntament per l'àrea de Joventut del Consell Comarcal d’Osona i els Serveis de Joventut de la comarca s’ha apostat, com a novetat, per obrir la tarda del dijous 2 de març per tal que professionals, famílies, alumnes de batxillerat, de formació professional i públic en general puguin visitar l’espai.

  Els actes principals de les jornades es realitzaran al Recinte Firal. A més, hi haurà activitats vinculades durant els mesos de febrer i març a diversos municipis de la comarca.

  Com en edicions anteriors, l’espai s’obrirà tres matins per l'alumnat de 4t d’ESO, PFI, programes de noves oportunitats i oferta alternativa de la comarca. Està previst que hi assisteixin més de 600 joves cada matí dels diferents centres educatius de la comarca.

  Hi haurà xerrades, estands dels diferents estudis que es poden fer a la comarca, taules rodones amb experiències de joves i punts d'orientació acadèmica personalitzada, també s'innovarà amb activitats destinades a l'autoconeixement i al benestar emocional.

  Les accions que es portaran a terme arreu de la comarca durant els mesos de febrer i març seran xerrades per a professionals, famílies i alumnes i serveis d'orientació acadèmica individualitzats.

  Més enllà de l'oferta presencial, la pàgina web de Càpsula [osonajove.cat/capsula] segueix en funcionament i actualitzada, amb la finalitat  que esdevingui una eina clau d'orientació acadèmica a la comarca durant tot l'any.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat