• A- A A+

  El Consell Comarcal d’Osona contracta 3 dones a través del Programa Treball i Formació – línia Dona

  atencio social i sanitaria web

  El Consell Comarcal d’Osona ha contractat 3 dones en el marc del Programa Treball i Formació línia DONA. Aquest programa vol fomentar l'ocupabilitat de dones amb risc de caure en situació d’atur de llarga durada.

  Amb aquesta iniciativa, el Consell Comarcal d’Osona continua apostant de manera ferma per la inserció laboral com a eina bàsica per a la integració social de persones que pertanyen a col·lectius amb especial vulnerabilitat.

   D'altra banda, les persones participants realitzaran 60 hores d’accions formatives transversals durant el contracte de treball i dins la jornada laboral a l’aula de formació del Consell Comarcal. Les accions formatives tenen el propòsit de fomentar la formació permanent al llarg de la vida com a mitjà per millorar coneixements, competències i aptituds amb una perspectiva personal, cívica, social o relacionada amb l'ocupació garantint, al mateix temps, el dret a la formació.
  Per tal d'executar els projectes de plans d'ocupació s'han formalitzat 3 contractes laborals d'una durada de 12 mesos a jornada completa. Durant aquest període, es donarà un suport addicional en tasques administratives a les àrees d’habitatge, consum, turisme i integració. El Programa Treball i Formació línia DONA és finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social que subvencionen els costos salarials i de formació dels participants.

   

  Logos

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat