• A- A A+

  L’entrada de Margarida Feliu al Parlament de Catalunya comporta canvis en el cartipàs del Consell Comarcal d’Osona

  foto sala plens

  Ple del CCO, 25 de gener de 2023 - Margarida Feliu Portabella, vicepresidenta 3a del Consell Comarcal d'Osona, ha estat nomenada aquesta setmana diputada al Parlament de Catalunya, fet que ha comportat la seva renúncia al càrrec a l'ens comarcal, tot i que continua com a consellera comarcal.

  En sessió plenària del 25 de gener, el Ple del CCO designa Àlex Montanyà, fins ara adjunt a la vicepresidència 3a i conseller delegat de Turisme, Règim intern  i Hisenda, vicepresident 3r en substitució de Margarida Feliu.


  Així mateix, el conseller comarcal i alcalde de Rupit, Albert Marcé ha estat nomenat conseller delegat de Turisme en substitució d'Àlex Montanyà.

  Aquests nomenaments comporten canvis en representació a diversos òrgans:

  El vicepresident 3r és, per raó del càrrec, president de la Comissió Informativa de Medi Ambient i Sostenibilitat, Règim intern i Hisenda. Així, Montanyà és nomenat president d'aquesta Comissió, membre del Consell de Direcció i membre de la Comissió Permanent del Ple.


  Montanyà també es nomena vicepresident del Consorci per a la gestió de residus urbans d'Osona (CGRUO) i representant del Consell a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.


  D'altra banda, el nou conseller delegat de Turisme, formarà part de la Comissió Informativa de Promoció econòmica, Cicle de l'Aigua i Suport al Món Local amb veu i sense vot. Per raó del càrrec, Marcé també és nomenat representant a l'Associació Rutes del Romànic i membre del Consell assessor de Sant Pere de Casserres i vicepresident del Consell Assessor en matèria de Museus.

  El Ple també aprova la dedicació i la corresponent assignació econòmica als nous càrrecs:

   

  % de dedicació

  Import màxim anual

  Vicepresident tercer

  33%

  28.000,00 €

  Delegació especial:

  -       Turisme

  13 %

  11.000,00 €

  L’acord d’assignació econòmica serà efectiva en el moment que els Plens dels respectius ajuntaments aprovin la modificació de la dedicació per tal de fer compatibles els dos càrrecs.

  La sessió plenària també aprova la resta de punts de l’ordre del dia: la Memòria de l’organització especial Osona Turisme, l’aprovació definitiva del Pla estratègic OsonaEcoTransició (Nova Energia d’Osona – NEO), l’acceptació de l’encàrrec de gestió del Consorci per a la gestió de residus urbans d’Osona per a la utilització de serveis, mitjans i recursos del Consell Comarcal, etc.

  El contingut de la sessió es pot seguir íntegrament a https://www.youtube.com/watch?v=_xaS3wSvbps

   

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat