• A- A A+

  El CCGGO renova els càrrecs de la Comissió Permanent a l’Assemblea General

   

  Osona Artimur panoramic

  20 de desembre de 2022 - Aquest dilluns,19 de desembre, ha tingut lloc l’Assemblea General ordinària del Consell Consultiu de la Gent Gran d’Osona (CCGGO) presidida per Rafa Cuenca Gámiz, president del CCGGO i del Consorci d’Osona de Serveis Socials.

  En aquest acte, que se celebra anualment, hi participen totes les entitats osonenques de gent gran adherides al CCGGO amb l’ànim d’avaluar les activitats dutes a terme per l’organisme i establir noves línies d’actuació de cara al futur en l’àmbit de l’envelliment a la comarca. Cal destacar que, durant la sessió, ha tingut lloc la renovació dels càrrecs de la Comissió Permanent que havien acabat el seu mandat, a qui el president ha agraït la seva tasca al llarg d’aquests cinc anys. Els càrrecs es renoven cada quatre anys tot i que, a causa de la pandèmia, s’ha hagut d’esperar per fer-ho. Cinc persones provinents de diverses associacions de la comarca se sumaran a les quatre que continúen en el càrrec per continuar treballant per a la gent gran de la comarca.

  Les persones que actualment formen part de la Comissió Permanent del CCGGO són:

  Rafa Cuenca

  President

  Assumpta Riera (l’Esquirol)

  Vicepresidenta

  Araceli Garcia (Taradell)

  Vocal

  Concepció Espadamala (Sant Julià de Vilatorta)

  Vocal

  Felip Zapater (Calldetenes)

  Vocal

  Fina Capdevila (Sant Pere de Torelló)

  Vocal

  Montse Callís (Manlleu)

  Vocal

  Àngels Clotet (La Torre d’Oristà)

  Vocal

  Antoni Higueruelo (Casal Cívic Guiteras-Vic)

  Vocal

  Rosa Parareda (Casal de la Rambla-Vic)

  Vocal

  En l’edició d’aquest any, les més de 50 persones que hi han assistit, han pogut compartir la valoració de les activitats que la Comissió Permanent del CCGGO ha impulsat al llarg del 2022, que han anat des dels tradicionals campionats de billar i petanca, a la primera trobada de RummiKub i a la trobada anual de Juntes d’Associacions de Gent Gran, al Lluçanès.

  La revista de la gent gran activa d’Osona

  Com a novetat, aquest any s’ha entregat a totes les associacions assistents a l’Assemblea el primer exemplar de la revista de la Gent Gran Activa d’Osona, impulsada i redactada pel mateix CCGGO, on es dona veu a persones grans de la comarca i les seves experiències i que pretén tenir continuïtat amb periodicitat anual. L’objectiu de la revista és trencar els estereotips envers la gent gran, a més de fer visible la importància del CCGGO i la seva activitat en l’envelliment actiu de la comarca. Podeu descarregar la versió en línia de la revista aquí.

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat