• A- A A+

  L'Oficina Comarcal d'Habitatge ubicada a Manlleu obre les seves portes

  4 icones casa 2

  El proper dimecres, 27 de juliol, l’Oficina Comarcal d’Habitatge de Manlleu obrirà les seves portes.

  L’obertura de l’oficina ha estat possible en el marc del conveni signat entre l’Ajuntament de Manlleu i el Consell Comarcal d'Osona per treballar conjuntament el servei d’habitatge al municipi. 

  El PAM de 2019-2023 ja recollia aquesta acció en un dels seus 5 objectius de ciutat, concretament en el de “Ciutat inclusiva i al servei de les persones”, on es parlava de la recuperació d’una oficina d’habitatge municipal.  

  L’oficina d’habitatge és un espai modern que recull la visió pluridisciplinària i transversal de les polítiques d’habitatge, des d’una perspectiva social, jurídica i tècnica. L’oficina neix amb l’objectiu de convertir-se en el punt d’informació, acompanyament i tramitació de tot el que té a veure amb l’habitatge a Manlleu.  

  El proper dijous, 28 de juliol, a les 13.00h, el president del Consell Comarcal d’Osona i el vicepresident 2n acompanyaran a l’alcalde de Manlleu i al regidor d’Habitatge de la ciutat a la presentació d’aquest nou equipament municipal. En el marc de la roda de premsa es visitarà l’espai de l’Oficina d’Habitatge de Manlleu i es donaran detalls del funcionament que tindrà i del conveni signat entre les dues administracions

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat