A- A A+
 • El COSS i AGBAR signen un conveni per atendre famílies vulnerables

  DSC02227.jpg

  El Consorci d’Osona de Serveis Socials (COSS) i AGBAR signen un conveni de col·laboració perquè les persones usuàries del servei d’aigua en situació de vulnerabilitat puguin accedir als ajuts del Fons de Solidaritat que aporta Agbar. Aquest fons està destinat a finançar el rebut de l’aigua a aquestes famílies que no puguin fer-hi front.

  S’hi podran acollir persones dels municipis del COSS on l’empresa subministradora és Agbar: Alpens, Calldetenes, l’Esquirol, Lluçà, les Masies de Voltregà, Oristà, Prats de Lluçanès, Sant Boi de Lluçanès, Sant Hipòlit de Voltregà, Santa Eugènia de Berga i Sant Feliu Sasserra.

  El Fons de Solidaritat és aportat íntegrament per Agbar amb un import de 2.000 €.

  La renovació del conveni ha estat signada aquest dimecres per Rafa Cuenca, president del Consorci d’Osona de Serveis Socials, i Esther Guirado, gerent d’Agbar, a la seu del Consell Comarcal d’Osona. En el moment de la signatura, també hi era present Pere Medina, vicepresident 2n i responsable polític de l’Àrea de Serveis a les persones, i Imma Aulina, responsable de clients de la Catalunya Central d’Agbar.

  El COSS es compromet a col·laborar en la promoció i difusió del Fons de Solidaritat, informant les persones usuàries amb greus dificultats econòmiques que podran accedir als ajuts sempre que compleixin els requisits estipulats en el conveni amb l’informe de vulnerabilitat emès pels serveis socials.

  Durant l’any passat, el COSS va realitzar 173 informes de vulnerabilitat, i es van tramitar 218 ajuts per subministrament d’aigua i es van atorgar 112.630 € en ajuts de subministraments, aigua, gas i llum.

  La gerent territorial d’Agbar a la Catalunya Central, Esther Guirado, ha afirmat que “la nostra prioritat és garantir el subministrament d’aigua a tothom i, per això, disposem d’aquest fons de solidaritat perquè totes les famílies puguin accedir a aquest servei bàsic. En aquest sentit, tenim especial cura de les famílies i col·lectius en situació de vulnerabilitat, i treballem amb el Consell.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat