A- A A+
 • Pla de reactivació socioeconòmica COVID-19

  PROJECTES ESTRATÈGICS

  Amb motiu de la pandèmia, el SOC va convocar un ajut al qual ens vam acollir des del Consell Comarcal d'Osona i que ens van concedir en dues línies: A (contractació de dos tècnics) i B (contractació d’una empresa externa per coordinar el pla).  Per a tot això es va formalitzar un contracte per realitzar un Servei de consultoria i assistència per a l’elaboració del Pla de Reactivació Socioeconòmica covid-19 de la comarca d’Osona amb Idom Consulting, Engineering, Architecture SAU.

  L’empresa, en aquest temps ha identificat i impulsat les actuacions necessàries per a mitigar l’impacte socioeconòmic de les mesures preventives i de contenció derivades de la covid-19, així com per millorar la situació d’ocupabilitat de les persones, incrementar la competitivitat de les empreses de la comarca i en definitiva, reactivar-ne l’activitat productiva. El Consell va contractar a dos tècnics, Judit Batriu i Guillem Oliveras, que han estat durant 1 any treballant en aquestes actuacions.

  Durant aquest temps s'han analitzat tendències i s'han identificat diversos projectes estratègics, en els que s'han prioritzat 5, i s'ha començat a treballar en els mateixos introduint les anomenades "Metodologies Àgils":

  • Salut
  • Mobilitat i logística
  • Talent i col·lectius vulnerables
  • Osona biocircular
  • Transformació digital 

  El pla de reactivació socioeconòmica covid-19 està disponible per a la vostra consulta a Promoció Econòmica.

  Aquest projecte, en les línies A (contractació dels dos tècnics) i B (coordinació i execució del pla) està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, en el marc dels Plans de Reactivació socioeconòmica covid-19,  finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50%  pel Fons Social Europeu.

   

  SOCgeneralitatMINISTERIOUNIO EUROPEA

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat