A- A A+
 • Tret de sortida al projecte “Energia Solar per a tothom”

  logo SPlens votant 1 

  Es tracta d’un projecte pilot per a promoure una cultura energètica sostenible, facilitant la lluita contra la pobresa energètica.

  El passat dilluns, dia 3 de maig, es va posar en marxa el projecte “Energia Solar per a tothom”, el qual té com a principal objectiu promoure una nova cultura energètica sostenible, que arribi i beneficiï les persones més vulnerables i faciliti la lluita contra la pobresa energètica.

   

  Es tracta d’un projecte pilot, el qual es durà a terme a alguns municipis d’Osona, amb la finalitat que pugui replicar-se a tota la comarca, tenint molt present que la majoria de municipis osonencs estan apostant per energies renovables, les quals generen uns estalvis econòmics que es poden reinvertir en polítiques socials actives. Aquest caire innovador fa que estigui seleccionat a la convocatòria de la Fundació La Caixa “Acció social en l’àmbit rural”.

   

  Aquest projecte està liderat per Ecoserveis, una consultora estratègica i d’innovació especialitzada en energia, en col·laboració activa amb l’Agència Local de l’Energia del Consell Comarcal d’Osona i el Consorci de Serveis Socials d’Osona.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat