A- A A+
 • El Projecte Rius realitzarà una formació gratuïta per a voluntaris a la Riera Major, a l'alçada de Malafogassa

  PENJARMALAFO

  Es mostrarà als voluntaris com es realitza una inspecció; els paràmetres a analitzar del riu, els materials necessaris i altres informacions rellevants.

  El proper dissabte dia 8 de maig es realitzarà una formació gratuïta d’inspecció de rius de 10 a 13h, a càrrec del Projecte Rius. Aquesta inspecció, basada en l’anàlisi dels paràmetres que cal analitzar del riu, els materials que es necessiten i tot el que s’ha de saber a l’hora de realitzar-la, es durà a terme a la Riera Major, a l’alçada de Malafogassa, i més concretament al Pont de Malafogassa. Tota la formació vindrà de la mà de l’Associació Hàbitats, i es tracta d’un pas previ per tal de ser voluntari del Projecte Rius. Ja no queden places disponibles per a la formació.

  El Projecte Rius va néixer l’any 1997 amb l’objectiu d’estimular la participació activa de la societat en la conservació i millora dels rius. És una iniciativa de voluntariat en espais fluvials oberta a totes les persones i col·lectius, basada en l’anàlisi semestral d’un tram de riu o riera. Mitjançant l’educació ambiental, el foment del teixit associatiu i el treball en xarxa del voluntariat ambiental, el projecte promou la implicació de la societat en la gestió dels espais fluvials, engegant i compartint iniciatives per a la millora dels rius de Catalunya i els seus entorns. Aquest projecte va ser creat per l’Associació Hàbitats.

  L’Associació Hàbitats és una entitat sense ànim de lucre, creada l’any 1997 amb la missió d’apropar les persones a l’entorn natural per fomentar la conservació dels ecosistemes, la biodiversitat i el patrimoni. Els principals pilars de l’associació son l’educació, el voluntariat i la participació, d’on sorgeix la premissa de l’entitat: conèixer, compartir i conservar.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat