A- A A+
 • Osona Turisme entrega el premi per la creació de marca i disseny de turisme MICE

  MICE

  S’ha creat la marca i el disseny d’imatge de Turisme MICE a Osona, en col·laboració amb l’Escola d’Art de Vic (EART Vic).

   Dilluns dia 12 d’abril es va realitzar l’entrega de premis per la creació de la marca i el dissenya del Turisme MICE a Osona. S’havien rebut un total de quatre propostes, les quals van ser votades pel Consell d’Administració el passat mes de març i se’n va escollir la guanyadora. Cal destacar que totes les propostes estaven dotades de molta qualitat i es van generar molts dubtes per tal d’escollir la proposta guanyadora.

  Aquesta proposta es reservarà per valorar-ne la seva implementació com a imatge del projecte Turisme MICE a Osona en un futur, i el premi va ser un val de 150€ per gaudir en activitats de turisme actiu, gentilesa d’Osona Turisme.

  El MICE, també conegut com a turisme de negocis, és un sector en alça i de gran importància, ja que no només s’obtenen beneficis directes als empresaris, sinó que indirectament promou la desestacionalització als destins i augmenta la demanda de serveis a la zona. El Turisme MICE a Osona és un projecte de turisme de negocis i reunió que s’està treballant des d’Osona Turisme per tal de potenciar la comarca en aquest segment.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat