A- A A+
 • Més de 100 participants a les Jornades Càpsula per a professionals i famílies

  WhatsApp Image 2021 03 02 at 18.19.55

  Durant la setmana del 22 de març es van celebrar les Jornades d’Orientació per a Professionals i Famílies, en el marc de les Jornades Càpsula.

   

  La jornada per a professionals, realitzada el dimecres 24 de març, va tenir una assistència de gairebé una seixantena de persones qui, a més, van participar activament mitjançant el xat de la sessió, enfocada a donar recursos i informació per a l’orientació a professionals que intervenen en joves durant l’educació secundària obligatòria i en les seves transicions educatives.

  Aquesta sessió va comptar amb la participació de Jordi Valldeoriola, tècnic d’educació del Consell Comarcal d’Osona, Fran Rojas i Marta Colomer, especialistes en l’àmbit d’orientació, i Núria Samsó i Olga Vilamala, que ens van explicar de primera mà l’experiència dels instituts de Gurb i del Voltreganès, respectivament, en el projecte pilot d’orientació comarcal. Finalment, es va comptar també amb la intervenció de la Núria Garriga, que va fer un recull de les opcions i avantatges que es poden trobar en l’ús del Consell Orientador com a eina per als centres educatius.

  La jornada per a famílies, anomenada “No sap què fer?! Com podem ajudar als nostres fills/es”, realitzada el dijous 25 de març, es va centrar en donar eines, recursos i informació a les famílies, per tal que aquestes donin suport als fills i filles i els acompanyin en les seves transicions educatives. La sessió, a càrrec de l’entitat Fita Persona en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, va comptar amb més de quaranta persones.

  Aquestes jornades es van realitzar en format telemàtic, mitjançant la pàgina web d’Osona Jove, apartat de Càpsula, que aglutina tota l’oferta post obligatòria de la comarca, a més de donar recursos en orientació acadèmica i professional per a joves, professionals i famílies.

  Des dels Serveis d’Educació i Joventut del Consell Comarcal d’Osona estem molt agraïts i satisfets amb aquesta elevada participació, que ens mostra un interès cada cop més gran per a les Jornades Càpsula.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat