A- A A+
 • Càpsula ofereix una jornada per a famílies

  WhatsApp Image 2021 03 02 at 18.19.55

  Aquesta sessió, emmarcada dins les jornades d’orientació acadèmica, està dirigida a donar eines, recursos i informació a les famílies, per tal de donar suport en les transicions educatives dels fills.

   

   

  El proper dijous, dia 25 de març, a les 19h es realitzarà la xerrada, en format telemàtic i en directe, de “No sap què fer!? Com podem ajudar als nostres fills/es”, de la mà de l’entitat Fita Personal i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

  Es tracta d’una sessió d’aproximadament una hora de durada, i està enfocada a donar eines, recursos i informació a les famílies, per tal de donar suport als fills i filles i acompanyar-los en les seves transicions educatives.

  Per tal d’accedir a la xerrada, cal entrar a la pàgina web de Càpsula (www.osonajove.cat/capsula), accedir a la pestanya “Jornades famílies i professionals” i clicar l’enllaç que sortirà a continuació. Un cop acabada la sessió, es demanarà a les famílies participants que responguin un formulari d’avaluació.

  Les jornades Càpsula, impulsades pel Servei Comarcal de Joventut, compten amb la col·laboració de professionals de Joventut, a més del servei d’Educació comarcal, i no només van adreçades a persones joves, sinó que també es dirigeixen a professionals i famílies que els acompanyen. Podeu trobar més informació a la pàgina web i xarxes socials d’Osona Jove.

  Podeu veure el cartell de la xerrada aquí.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat